Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Madridu

Ronaldo potpisao novi ugovor, želi igrati još barem devet godina

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.11.2016.
u 16:23

Ovo je klub mog srca, mojeg lica, a ovo jedinstveni trenutak u mom životu. Neka bude jasno, ovo produljenje za pet godina nije i moj posljednji ugovor, želim igrati do 41. godine - rekao je Ronaldo

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo (32) potpisao je u ponedjeljak novi ugovor s Real Madridom koji ga veže do njegove 36. godine no on je na konferenciji za medije istaknuo da mu to nije posljednji ugovor jer želi igrati do 41. godine.

- Ovo je klub mog srca, mojeg lica, a ovo jedinstveni trenutak u mom životu. Neka bude jasno, ovo produljenje za pet godina nije i moj posljednji ugovor, želim igrati do 41. godine - rekao je Ronaldo na novinskoj konferenciji na stadionu Santiago Bernabéu u Madridu.

Ondje je potpisao novi ugovor s trenutno vodećom ekipom španjolskog prvenstva koji ga veže do ljeta 2021. godine.Ronaldo je u Real Madridu od 2009. kada je došao iz Manchester Uniteda te je postao najbolji strijelac u povijesti kluba.

- U idućih pet godina nastavit ću raditi isto - rekao je.

Procjenjuje se da će Ronaldo sada zarađivati 21 milijun eura po sezoni čime je najplaćeniji igrač u Realovoj svlačionici. 

Prošle sezone je osvojio Europsko prvenstvo s Portugalom i Ligu prvaka s Real Madridom.On je peti igrač s kojim je kraljevski klub produžio suradnju, a prošli mjesec ugovore su produžili Toni Kroos, Gareth Bale, Luka Modrić i Lucas Vazquez.

Hrvatski kapetan Luka Modrić izjavio je prije tjedan dana kako je Ronaldo važan za klub i kada ne zabija golove. Ove sezone je u 12 utakmica zabio 7 golova te je pet puta asistirao.

Ključne riječi

Komentara 1

ĆU
ćuprija
20:13 07.11.2016.

u Segesti .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije