Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje zakona

Ronaldo osuđen na 23 mjeseca zatvora, mora platiti i 18,8 milijuna eura

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
22.01.2019.
u 11:34

Zbog nenasilne prirode Ronaldova kriminalnog djela i španjolskog zakona koji nalaže da se kazna zatvora do dvije godine može odslužiti uvjetno ako je riječ o prvom kršenju zakona, Ronaldo će kaznu odslužiti na slobodi

Cristiano Ronaldo prihvatio je u utorak na sudu novčanu kaznu u iznosu od 18,8 milijuna eura i uvjetnu kaznu od 23 mjeseca zatvora zbog porezne prijevare u Španjolskoj. 

Optužbe se odnose na vrijeme koje je proveo u bivšem klubu, Realu iz Madrida.

Sadašnji igrač Juventusa na sud je stigao sa zaručnicom Georginom Rodriguez, a prisutne novinare pozdravio je uz široki smiješak. 

Ranije je sudac odbio njegov zahtjev da uđe u zgradu Suda automobilom kako bi izbjegao medije. 

Cristiano Ronaldo
1/10

Ronaldo je u Madrid krenuo jučer odmah nakon pobjede njegova Juventusa nad Chievom, a na sudu se izjasnio krivim za utaju poreza

Zbog nenasilne prirode Ronaldova kriminalnog djela i španjolskog zakona koji nalaže da se kazna zatvora do dvije godine može odslužiti uvjetno ako je riječi o prvom kršenju zakona, Ronaldo će kaznu odslužiti na slobodi

>> Pogledajte kako je izgledala blistava karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 75

TM
trade_mark
11:50 22.01.2019.

pih... španjolska i španjolski zakoni. pa u hrvatskoj to nije kazneno djelo.

Avatar antoinette
antoinette
12:45 22.01.2019.

Da je Hrvat bio bi kandidat za osobu godine. Mi se ponosimo svojim utajivacima poreza.

DU
Deleted user
12:34 22.01.2019.

18,8 milijuna € kazne, njemu je otprilike kao da ja moram platiti 5.000 kuna (kuna, ne €!!!) kazne. Mrmljao bih, i ne bi mi bilo drago, ali bih platio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije