Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ

Ronaldo im je ostavio nevjerojatnu napojnicu, ali uz jedan uvjet

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
19.07.2018.
u 08:16

Radnici luksuznog hotela u Grčkoj itekako će zapamtiti Ronalda jer ostavio im je sjajnu napojnicu

Cristiano Ronaldo nastup s Portugalom završio je u osmini finala nakon čega je s djevojkom Georginom Rodriguez i četvero djece otišao na odmor u Grčku.

Tamo je boravio u luksuznom hotelu, a odmor je nakratko prekinuo kako bi otišao na predstavljanje u Juventus, u koji je ovog ljeta stigao iz Real Madrida.

Radnici luksuznog hotela u Grčkoj itekako će zapamtiti Ronalda jer ostavio im je napojnicu od nevjerojatnih 20.000 eura.

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
1/21

Jedini uvjet bio je da menadžer hotela to jednako podijeli na svakog zaposlenika.

Ključne riječi

Komentara 23

FU
funky0308
09:30 19.07.2018.

Haha...evo dezurnih balkanaca na portalima. Covjek ostavi 150 000 kn i kaze da hoce da svi dobiju jednako, naravno da je dobro to sto je izasla vijest van jer ce tako stvarno i svi dobiti ono sto im je covjek dao. Dati ce Ronaldo i drugima, polako. Zasto uvijek na evo 100kn balkanac nadje 1001 razlog da to proglasi jadnim? A zasto je neki jadnik koji pere prozore ili zena koja kuha rucak u hotelu manje vrijedna od zena kojima treba? Neka se netko pobrine i da oni dobiju nesto za svoj rad. Nesto vise od place. Zasluzili su i oni da ih se nagradi. Uostalom, Ronaldo je ocito zadovoljan uslugom i zato je i ostavio jako lijepu baksu. Da nije ostavio svi bi ovdje srackali kako je jadan. Dajte ljudi vise sjasite

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:23 19.07.2018.

Ugroženom manjinskom narodu za tiskanje prosvete recimo jer šta ako vlada to ukine zlu ne trebalo ?

IV
Ivicazgb
14:52 19.07.2018.

Ništa to nije, kao da je 2 kn dao ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije