Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti Portugalac

Ronaldo odbio 10-godišnjakinju jer je nosila Barcin dres

Cristiano Ronaldo
02.06.2012.
u 15:00

Desetogodišnja djevojčica, dva je tjedna dolazila gledati treninge svog idola Cristiana Ronalda. Na dan kad je djevojčica odlučila zamoliti nogometnu legendu za autogram obukla je krivu majicu.

Naime, djevojčica je obukla majicu koju joj je kao suvenir iz Barcelone poklonila njezina majka. To se očito nije svidjelo poznatom nogometašu te je odbio djevojčici dati autogram.

Uplakanu i razočaranu, zatekao ju je njezin otac Robert Filipe.

- Nisam znao što bih joj rekao. Ona često nosi tu majicu koju joj je majka kupila kad je bila u  Barceloni. Ni meni ni njoj nije palo na pamet da bi mu jedna majica koja ima simbole i ime tog grada, mogla smetati. Da je s majkom posjetila Madrid, imala bi majicu iz španjolske prjestolnice. Ne mogu vjerovati kako se ponio prema njoj. Nisam znao kako joj objasniti zašto ju nakon dva tjedna dolaženja na treninge i čekanja da ga nekako upozna, Ronaldo nije htio ni pogledati. Mislim da nakon ovog događaja Ronaldo više neće igrati bitnu ulogu u njezinom životu.- izjavio je razočarani otac.

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adgjl
15:59 02.06.2012.

Ništa drugo niti ne očekujem od ovog bahatog seronje i seljačine.

DU
Deleted user
15:38 03.06.2012.

Napuhani "vječiti drugi" (iza maestralnog Messija!) po ponašanju nije niti blizu velikom igraču. Jer su svi veliki i bili "veliki" (uglavnom) i izvan terena. + Napuhanko je opet promašio penal (protiv Turske, koju smo mi dobili, a koja ih je u gostima "oderala" 3:1), dok je Messi protiv Equadora, s Kun Aguerom, Higuainom i Di Mariom odigrao pravu simfoniju, argentinski tango!

DU
Deleted user
15:40 03.06.2012.

Pardon, nije promašio, Volkan mu ga je "skupio"! P.S.Očito ga j... "mala mriža" po zemlji; ovaj put u livi vratarev kantun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije