Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor do 2015.

Ronaldo odbija novi ugovor, Pepe kaže: Ako želi, neka ode iz kluba

\'Real Madrid\'s Xabi Alonso is congratulated by his teammates Sergio Ramos (R) and Pepe (2nd L) for his goal against Barcelona during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Santiago Ber
\'JUAN MEDINA\'
27.12.2012.
u 09:25

– Ako Ronaldo i Mourinho odluče otići iz kluba, neka odu. To je njihov izbor i nitko im to ne smije zamjeriti

Cristiano Ronaldo sve je nesretniji u madridskom Realu i vrlo bi rado napustio klub. Ugovor mu istječe 2015. godine, a prema pisanju Marce odbija potpisati novi koji mu nudi klub. Real ga želi zadržati do 2018. godine, ali s obzirom na to da on odbija novi ugovor, morat će ga prodati najkasnije do ljeta 2014. godine ako žele vratiti barem dio novca uloženog u njega.

A posljednje informacije o nezadovoljstvu C. Ronalda komentirao je i njegov sunarodnjak Pepe.

– Ako Ronaldo i Mourinho odluče otići iz kluba, neka odu. To je njihov izbor i nitko im to ne smije zamjeriti. S druge strane, ja ne bih donio takvu odluku samo na temelju toga što su oni otišli.

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:05 27.12.2012.

Stvari postaju jasne,.....a to smo vec nekoliko puta naglasavali. Primjetili smo da su Pepe i Ramos pomalo sebicni u odnosu prema Luki Modricu i ako im dodamo Casillasa stvari postaju vrlo jasne. Ja mislim da je Mourinho gotov u klubu, a i Ronaldo ce biti onog trenutka kad netko ponudi 100 milijuna Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije