Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DEBLJIH

Ronaldo novinarima: Debeo jesam, ali ne kao vi

30.12.2008.
u 11:40

Na svojoj prvoj press-konferenciji u Corinthiansu brazilski je napadač nogometnog sastava iz Sao Paula, 32-godišnji Ronaldo, ironizirao na račun prisutnih novinara...

Kada su ga pripadnici sedme sile po tko zna koji put pitali o njegovoj tjelesnoj težini, očito dobro pripremljeni Ronaldo uz osmijeh na licu je komentirao.

- Da, za nogometaša sam definitivno predebeo. No, ukoliko svoje tijelo usporedim s trbusima novinara prisutnih u ovoj sobi, nema mršavijeg od mene - “našalio” se Fenomen prekinuvši time temu prekomjerne težine.

Ronaldo je u nedjelju počeo trenirati s loptom. Polako se priprema za povratak na travnjake nakon desetomjesečne pauze. Mogao bi debitirati za svoj novi klub u prijateljskom dvoboju s Boca Juniorsima sredinom siječnja, ali to još nije izvjesno.

- Vraćam se nakon vrlo ozbiljne ozljede i ne želim se opterećivati rokovima. Obično su za taj tip ozljede koljena nužna četiri mjeseca oporavka. Trenutačno sam koncentriran na jačanje muskulature i skidanje kilograma. Navijače molim da budu strpljivi.

Na pitanje kako danas gleda na Flamengo, klub svoje mladosti čiji su ga navijači prokleli nakon što nije ispunio obećanje i potpisao za klub iz Rija, za kojeg inače nikad nije zaigrao, napadač je odgovorio.

- Flamengo će za mene uvijek biti nešto najposebnije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije