Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda je prošlost

Ronaldo: Nisam ni očekivao da ću zabiti

ronaldo
Pixsell
26.11.2009.
u 12:09

Nakon osam tjedana pauze nogometu i madridskom Realu se vratio Portugalac Cristiano Ronaldo, nakon prebrođene ozljede gležnja desne noge.

U utakmici Lige prvaka Cristiano Ronaldo je odigrao zadnjih dvadeset minuta. Tribinama Santiago Bernabeua su se prolomile ovacije nakon što se Portugalac počeo zagrijavati, a drugi put u 69. minuti kada je zamijenio Raula.

- Dobro je prošlo. Nisam osjećao bol, već sam uživao u igri. Bit će bolje svakom narednom utakmicom - komentirao je Cristiano Ronaldo svoj prvi nastup za Real nakon pauze, te je nastavio:

- Ne, nisam očekivao pogodak. Uostalom, ništa me ne zanima više od uspjeha kluba. Sretan sam dok god Real pobjeđuje. I naravno, da mene i moje suigrače prati zdravlje.

Dakako i dalje je u epicentru ogled na Camp Noua protiv Barcelone koji je na programu 29. studenoga.

- Stavit ću se na raspolaganje, no trener će odlučiti koliko me može i treba koristiti. Ne želim dovesti u pitanje uspjeh kluba, ako nisam 100 posto spreman, no neko vrijeme na utakmici mogu pomoći. Osjećam to, ova ozljeda je ipak prošlost - završilo je najskuplje ovoljetno pojačanje Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije