Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sevilla se probila na treće mjesto

Ronaldo nezaustavljivo trpa, potopio je i Crotone

Italian football Serie A match - Juventus FC vs FC Crotone
Foto: LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/3
22.02.2021.
u 23:23

​​​​​​​Ivan Rakitić je ušao u igru za Sevillu u  66. minuti, dok je Ante Budimir ušao kao zamjena za Osasunu u 84. minuti.

U posljednjoj utakmici 23. kola talijanskog prvenstva u ponedjeljak Juventus je kod kuće bez  problema s 3:0 svladao zadnjeplasiranu momčad na ljestvici Crotone. 

Dvostruki strijelac u pobjedi Juventusa bio je Cristiano Ronaldo u 38. i 45. minuti, dok je treći gol zabio McKennie u 66. minuti susreta.

Juventus se sa 45 bodova popeo na treće mjesto na ljestvici. Sada ima četiri boda manje, ali i utakmicu manje od drugoplasiranoga Milana. Prvi je Inter sa 53 boda iz 23 utakmice. Crotoneu je ovo 17. poraz i posljednji je na ljestvici sa 12 bodova.

Sevilla je, pak, u ponedjeljak na gostovanju u poslejdnjoj utakmici 24. kola španjolskog prvenstva sa 2:0 pobijedila domaću Osasunu.

Prvi pogodak na utakmici za Sevillu zabio je Diego Carlos u 19. minuti, a drugi De Jong u 49. minuti. Ivan Rakitić je ušao u igru za Sevillu u  66. minuti, dok je Ante Budimir ušao kao zamjena za Osasunu u 84. minuti.

Nakon ove pobjede Sevilla se popela na treće mjesto i ima 48 bodova, jedan bod više od Barcelone koja je četvrta. Atletico Madrid je prvi sa 55 bodova.

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:20 23.02.2021.

Glad za golovima kao da je na početku a ne na kraju karijere. Neviđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije