Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
San Siro

Ronaldo: Navijat ću za Milan u derbiju

Ronaldo
AFP
24.01.2010.
u 11:05

Nogometni svijet u nedjelju navečer će biti okrenut prema San Siru gdje veliki gradski derbi igraju Inter i Milan. U pitanju su i trenutačno dvije vodeće momčadi Serije A.

Inter ima utakmicu više, te šest bodova plusa, no mnogo toga bi se moglo zakomplicirati na vrhu ljestvice ukoliko Milan slavi u nedjelju navečer.

I jedan od najboljih nogometaša posljednja dva desetljeća, Brazilac Ronaldo, će pratiti ogled, što nije čudno jer je u karijeri nosio dres oba milanska kluba. Ipak, Ronaldo nema dvojbe za koga će navijati.

- Moj izbor je Milan. Tamo sam osjetio, stvarno, posebnu atmosferu i vječno ću pamtiti te trenutke u karijeri - rekao je 33-godišnji Ronaldo koji trenutačno igra u brazilskom Corinthiansu.

Ronaldo je u karijeri u Milanu igrao od 2007. do 2008., a daleko dulje u Interu, od 1997. do 2002.

- Vezan sam uz Milan i zbog dvije osobe. Trenera Leonarda kojeg jako poštujem i želim mu sve najbolje u poslu, a iznimno mi je drago što se Ronaldinho vratio. On je zaslužio natrag svoju slavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije