Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnovio ozljedu

Ronaldo napustio trening, za njega je ovo prvenstvo gotovo?

Njemačka - Portugal
Reuters (Ilustracija)
18.06.2014.
u 22:07

Informacije iz portugalskog tabora govore da neće igrati protiv SAD-a, ali i da mu je upitan nastup i na ostalim utakmicama na prvenstvu

Cristiano Ronaldo već nekoliko mjeseci ima problema s ozljedom koljena, a nikad nema vremena da ju do kraja zaliječi. S obzirom na to da je najbolji nogometaš svijeta vrlo važan za igru Reala, u nekim utakmicama igrao je potpuno nespreman i sada plaća danak tome.

Dolaskom u reprezentaciju Portugala cijelo je vrijeme trenirao odvojeno, a protiv Njemačke je ponovno igrao nespreman. Očito je da je taj napor za njega bio prevelik pa se ozljeda obnovila. Ronaldo je danas pokušao trenirati, ali je sat vremena prije kraja morao otići s travnjaka.

Informacije iz portugalskog tabora govore da neće igrati protiv SAD-a, ali i da mu je upitan nastup i na ostalim utakmicama na prvenstvu. Ako bi to doista bilo tako, bio bi to golem udarac za Portugal koji je ionako u velikim problemima jer je prvu utakmicu uvjerljivo izgubio od Njemačke (0:4).

>>Katastrofa Portugala: Njemačka slavila s 4:0, Müller zabio tri gola!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije