Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FALI MU OTOK??

Ronaldo: Možda se vratim u Manchester United

ronaldo
Reuters
14.02.2010.
u 12:40

- I dalje gledam Manchester United, a nikad se ne zna, možda se u budućnosti jednom vratim ondje - kazao je napadač Real Madrida.

Najskuplji nogometaš današnjice i član Real Madrida Cristiano Ronaldo otvorio je vrata povratku u svoj bivši klub Manchester United u razgovoru za News of the World.

- Naravno da mi nedostaje igranje za Manchester United. Ne fali mi samo klub već i moji prijatelji ondje. Igrao sam u Manchesteru šest godina i to je dugi period. Kada godim imam priliku gledam ih kako igraju. I dalje me zanima gledati Manchester United, a nikad se ne zna, možda se u budućnosti jednom vratim ondje. Uvijek postoji mogućnost - rekao je nogometaš koji je prošlog ljeta napustio Old Trafford u transferu vrijednom 94 milijuna eura.

Ronaldo je potom dodao da je i dalje ostao u kontaktu s nekim igračima "crvenih vragova".

- I dalje razgovaram s Wayneom (Rooneyjem), kao i s Ferdinandom, Vidićem i Evrom. Razgovaramo o nogometu i svemu pomalo. Wayne je ove sezone zabio puno golova i trenutno je glavni u Manchester Unitedu. Zaista mi je jako drago zbog njega jer je to zaslužio. Naporno je radio da bi to postigao.

Ugovorno je Ronaldo vezan za Real do lipnja 2015. godine, a kaže da iako mu Manchester nedostaje, da je sretan u Madridu.

- Svi znaju da je Real sada moj klub i da sam sretan ovdje, ali logično je da mi nedostaje Manchester United, šef (Ferguson) i bivši suigrači, budući sam napustio obitelj kada sam otišao. Želim ispoštovati ugovor s Realom do kraja, ali samo Bog zna što će se dogoditi u budućnosti.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:26 14.02.2010.

kladimose.bloger.hr besplatan par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije