Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi ili ostaje

Ronaldo: Mediji lažu! Svima ću reći istinu u intervjuu, od 100 vijesti 5 je istinito

Premier League - Brentford v Manchester United
John Sibley/REUTERS
17.08.2022.
u 10:30

Na strani kluba bio je i novi trener Erik ten Hag, no jučer su se u britanskim medijima pojavile informacije da je Manchester ipak odlučio pustiti Ronalda, kao i ten Hag.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo na izlaznim je vratima svog Manchester Uniteda već više od mjesec dana. Dok se u početku pisalo kako je njegov agent Jorge Mendes pronašao nekoliko klubova zainteresiranih za usluge 37-godišnjaka, klub ga nije puštao da ide.

Ronaldo je ugovorom vezan uz crvene vragove još jednu sezonu i ne može otići bez njihovog dopuštenja.

Na strani kluba bio je i novi trener Erik ten Hag, no jučer su se u britanskim medijima pojavile informacije da je Manchester ipak odlučio pustiti Ronalda, kao i ten Hag. Razlog su loši rezultati na početku sezone, a osobito je odjeknuo poraz 4:0 od Brentforda u nacionalnom prvenstvu.

Ronaldo je na sve to odgovorio jednim komentarom na svom Instagram profilu koji je poslije prenijela jedna od najpoznatijih nogometnih fan stranica '433'

- Svi će saznati istinu kada dam intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore laži. Imam bilježnicu i u zadnjih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo je pet bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje - napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

>> Pogledajte i video: Otkriveno zašto Ronaldo ubrizgava botoks u penis

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:16 17.08.2022.

Pustite čovjeka da ide igrati gdje želi. Kako Redsi prodaju svakoga tko biše ne želi igrati na Anfieldu. Od Owena preko Suareza do Coutinha.

DU
Deleted user
12:59 17.08.2022.

Odlazi ili ostaje, bitno je da ga možemo i dalje gledati, tu mišićavu ljepotu Apolona prekrasno isklesanog tijela..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije