Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se

Ronaldo kupio još jedan skupocjeni automobil, sada mu se neće smijati cijeli svijet: 'Stigla je nova zvijer'

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.12.2016.
u 18:47

Portugalac je nedavno osvojio Zlatnu loptu pa se odlučio počastiti. S obzirom na to da ima puno novca, bira samo ono što mu se zaista svidi jer si sve može priuštiti.

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta, ljubitelj je automobila, i to onih skupocjenih. Prije samo dva mjeseca u njegovu je garažu parkiran Lamborghini Aventador, a sad već ima novu 'igračku'.

Portugalac je nedavno osvojio Zlatnu loptu pa se odlučio počastiti. S obzirom na to da ima puno novca, bira samo ono što mu se zaista svidi jer si sve može priuštiti.

Ovoga puta mjesto u njegovoj garaži pronašao je Mercedes GLC Coupe.

"Nova zvijer", napisao je Ronaldo ispod fotografije.

Inače, kad je kupio Lamborghini, fotografirao se kraj novog automobila, ali je stao u čudnoj pozi pa je vrlo brzo postao predmet sprdnje. Ljudi iz cijeloga svijeta smijali su mu se zbog toga, radile su se brojne fotomontaže... Iz toga je Portugalac nešto i naučio pa je ovoga puta fotkao samo automobil.

>>Ronaldo se pohvalio novom jurilicom, sada mu se smije cijeli svijet. Evo zbog čega!

>>Ronaldo se pohvalio skupocjenim automobilom, pogledajte kako izgleda njegova 'pila'

 

New beast👍

Fotografiju objavljuje Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Komentara 6

AC
achill
19:25 28.12.2016.

Lako je njemu - kada ima Luku za vozača!

DU
Deleted user
06:58 29.12.2016.

Ronaldo je kompletan covjek i nogometas,zdrav,mlad,bogat,i povrh svega pametan,i sto ne bih sebi priustio takvu"zvjer",pa kod nas svaki traponja koji otvori manji obrt,zaposli dva-tri radnika,digne kredu,odmah kupi takvu "zvjer"i bolju cak,a radnici po 12 mjeseci ne dobivaju placu,jer drzava cuti i ne mari za to,ovaj velikan Ronaldo barem zivi i uziva od svog rada i svoji zasluga.

DU
Deleted user
19:35 28.12.2016.

A kaj si je trebal kupiti golfa na kredit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije