Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŠTVENE MREŽE

Ronaldo je po Twitteru 85 puta popularniji od Mandže

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.06.2014.
u 08:00

U idealnoj 4-3-3 momčadi SP-a prema broju komentara na Twitteru nema ni Messija, ispred njega su i Rooney i Neymar

Twitter je objavio popis nogometaša na predstojećem Svjetskom prvenstvu koji su najčešće spominjani u objavama korisnika ove društvene mreže, a kada bi se birala momčad sastavljena od najpopularnijih igrača na Twitteru, ona bi u formaciji 4-3-3 izgledala ovako: na golu bi se našao Španjolac Iker Casillas, a u obrani bi mu pomagao klupski suigrač Sergio Ramos, kao i brazilski reprezentativci David Luiz i Daniel Alves. Najveće iznenađenje predstavljao bi Miguel Layun, reprezentativac Meksika i nogometaš Club Americe, koji je prema ovim podacima lijevi bek o kojem se najviše govori.

Vezni red činili bi Arsenalov veznjak Mesut Özil i španjolski reprezentativci Juan Mata i Andres Iniesta...

Lionel Messi nije previše interesantan tviterašima, već su im od napadača najzanimljiviji Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney i Neymar. Kada se pogledaju pojedinačni profili nogometaša na Twitteru, najviše se prate Cristiano Ronaldo (26,5 milijuna pratitelja), Neymar (10,8), Rooney (8,7), Iniesta (8,6) i Pique (8,4).

Od Hrvata najpopularniji je Mario Mandžukić sa 315.000 pratitelja, što je 85 puta manje od Ronalda.

>>Mario Mandžukić izabran među najboljih 11 nogometaša Bundeslige

Komentara 2

Avatar fircik
fircik
09:07 08.06.2014.

I toliko puta bolji.

AY
ayala
08:59 08.06.2014.

hhhh na ovi 315 i nesto tisuca dodas nulu,,,malo nas je al nas ima.ebo ronalda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije