Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIŠLJENI PORTUGALAC

Ronaldo je ovim potezom razbjesnio mnoge, ljudi mu poručuju da je idiot

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.01.2019.
u 18:18

"Na dan kada je nogometaš nestao u letu, ovaj idiot postavlja svoju fotografiju u privatnom zrakoplovu nakon što je izbjegao zatvor jer je bogat. Klasa."

Cristiano Ronaldo uspio je razbjesniti nogometne navijače koji se ovih dana nadaju čudu oko Emiliana Sale za kojega je strahuje da je poginuo pri padu zrakoplova.

Naime, Portugalac je objavio fotografiju iz svojeg privatnog zrakoplova na kojoj se zadovoljno smješka. Prije toga je u Španjolskoj na sudu prihvatio novčanu kaznu od 18,8 milijuna eura i uvjetnu kaznu od 23 mjeseca zatvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😀🛫👍

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldov nedostatak empatije razljutio je navijače koji su svašta pišu na Instagramu.

"A što očekujete od ovoga glupana", jedan je od komentara.

A oštar je bio i novinar The Suna Duncan Wright koji je napisao:

"Na dan kada je nogometaš nestao u letu, ovaj idiot postavlja svoju fotografiju u privatnom zrakoplovu nakon što je izbjegao zatvor jer je bogat. Klasa."

Čak je i legendarni engleski nogometaš Gary Lineker poručio:

"Nije vrijeme za ovu objavu. Zaista nije."

>> Pogledajte i što je rekao trener Dinama Nenad Bjelica


 
Ključne riječi

Komentara 24

PA
paleontolog
19:43 23.01.2019.

glumac bahati napuhani

Avatar niwrad
niwrad
18:35 23.01.2019.

Opet se dežurni moralizatori relativnog morala našli popovati i osuđivati nekoga zbog držanja, a već sutra će srčano braniti antifa nasilnike koji ljudima razbijaju glave.

DU
Deleted user
19:48 23.01.2019.

Bravo Ronaldo. Ima hrpa ljubomornih. Covjek nije platio porez (kao ni mnogi drugi) i sad ce platiit kaznu. Ovaj avion nije ukrao vec zaradio, radeci ono sto voli. E sad, tko meni brani, mojoj djeci da budu ono sto jee on postigao, biti dobro placeni nogometas. Da se moze uspjeti pokazuje nas Lukica. Ali puno je lakse lezati kuci, ne raditi nista , pisati anonimne komentare ..Evo i ja to radim i sad bi morao biti ljut, ljubomoran na CR7?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije