Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCJENA VRIJEDNOSTI

Ronaldo je imao sjajnu sezonu, ali Messi i dalje vrijedi puno više

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
nph/NordPhoto/PIXSELL
04.06.2014.
u 18:07

Argentinac vrijedi 216 milijuna eura, a Portugalac "samo" 114 milijuna eura.

Argentinac Lionel Messi još je uvijek najskuplji nogometaš na svijetu, bez obzira što je njegov glavni "konkurent" Cristiano Ronaldo imao daleko bolju sezonu i uz Ligu prvaka osvojio Kup kralja i oborio rekord po broju golova u jednoj sezoni elitnog nogometnog natjecanja.

Vrijednost Barcelonina pulena tako je 216 milijuna eura, a ona Realovog 114 milijuna eura, što je skoro pa dvostruko više. Razlog takvom stanju stvari je zbog činjenica da Messi ima 27 godina, a Ronaldo dvije više.

No razlog su i brojne reklame i ugovori koje Argentinac ima, što ga uvjerljivo postavlja na vrh. Također, treba spomenuti da je osvajanje Lige prvaka Ronaldu donijelo tek četiri milijuna eura na vrijednost, što znači da ono na terenu i nije najbitnija stavka u ovoj priči.

>> Ronaldo bacio u delirij gomilu navijača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije