Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENATORI
Povratak na članak

Ronaldo je bolji od Modrića, ali samo po ovom detalju

Za Europsko prvenstvo 2020. prijavljena su 624 nogometaša, a kapetan "Vatrenih" se nalazi na drugom mjestu ljestvice svih prijavljenih igrača po broju nastupa u nacionalnoj vrsti

Komentari 3

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
16:10 08.06.2021.

Haha, da po samo tom jednom detalju...

VL
SI
sisavac
13:46 08.06.2021.

znači, modrić je u 15 godina za reprezentaciju, u 134 nastupa, dao 17 gola... c ronaldo u 170 nastupa dao 100 i nekoji gol... ronaldova plaća tri puta veća od modrićeve. radi njega, c ronalda, se kupuje karta više, mijenja klub za koji se navija. obadvojica su super igrači, al budimo realni, objektivni, c ronaldo je klasa za sebe, ostali su vodonoše. mada obadvojica nisu dostojni pravom ronaldu, jedinome il fenomeno, nositi torbu.

VL
Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
20:06 08.06.2021.

"Ronaldo je bolji od Modrića, ali samo u ovom detalju: voli žestoki analni sex."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.