Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARAPSKI KUP PRVAKA

Ronaldo i Brozović osvojili prvi trofej u dresu Al-Nassra: Neumorni vatreni još jednom istrčao 120 minuta

Arab Club Champions Cup - Final - Al Hilal v Al Nassr
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
12.08.2023.
u 23:30

U utakmici prepunoj uzbuđenja podijeljena su tri crvena kartona. Jedan je pripao i treneru na kraju pobjedničkog Al-Nassra. Momčad iz Rijada složila je dobar tim koji bi se ove sezone mogao nadati mnogim uspjesima

Marcelo Brozović, Sadio Mane i Cristiano Ronaldo osvojili su svoj prvi trofej u dresu Al-Nassra. Hrvatski reprezentativac i portugalska nogometna legenda su nakon teške utakmice i produžetaka s rezultatom 2:1 protiv Al-Hilala osvojili Arapski kup prvaka. Zvijezda večeri bio je Cristiano Ronaldo, a Brozović je odradio svih 120 minuta u svome neumornom stilu, razigravajući vlastite igrače.

Al-Hilal je poveo u 51. minuti golom Michaela, a zatim je Al-Nassru život postao još teži kada je Al-Amri dobio crveni karton u 71. minuti. Međutim, već je u 73. minuti uslijedilo izjednačenje 18. pogotkom Ronalda za Al-Nassr.

GALERIJA Hajduk i PAOK bez pogodaka na Poljudu

Arab Club Champions Cup - Final - Al Hilal v Al Nassr
1/36

U 80. minuti dosuđen je penal za Al-Hilal, ali po pregledu snimke sudac ga je poništio. Zatim je uslijedilo novo čudo Ronalda u 98. minuti. Nakon što se lopta odbila od prečke, Ronaldo ju je uspio zahvatiti glavom i pospremiti u mrežu. Potom su trener Al-Nassra, Luis Castro i Al-Boushail koji je bio na klupi dobili crvene kartone.

VEZANI ČLANCI:

Al-Hilal je stiskao do kraja produžetaka i promašivao dobre šanse. Ronaldo se do kraja utakmice ozlijedio u jednom od duela i bio prisiljen napustiti igru. Očito nije bila riječ o težoj ozljedi obzirom da je nakon posljednjeg zvižduka utrčao u teren i slavio sa svojim suigračima.

VIDEO Filip Krovinović nakon utakmice: 'Mislim da smo više htjeli pobjedu, ali tako to ide u nogometu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije