Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva velika promašaja

Ronaldo: A što je Messi napravio 2011.?

Ronaldo
Reuters
14.06.2012.
u 12:15

– Ja sam još na Euru, ne moram ni zabiti gol ako budemo prvaci, a Messi je ispao s Copa Americe kad su bili domaćini – kaže Ronaldo

Od igračke veličine kakva je Cristiano Ronaldo, na velikim se natjecanjima mnogo očekuje. Sigurno ne onakva dva promašaja kakva je CR7 upriličio protiv Danske. Pogotovo drugi, zicer u kojem je bio sam pred vratarom i promašio vrata za više od metra.

– Ogorčen sam tim promašajima – kazao je Cristiano odmah poslije utakmice.

No, ono što ga je zaboljelo jest provociranje navijača uzvikivanjem Messijeva imena.

– Zna li netko gdje je bio Messi kad je Argentina na Copa Americi ispala u četvrtfinalu od Urugvaja, a bila je domaćin? Pa mislim da je to malo gore od ovoga šo se meni dogodilo, zar ne? Ja sam sretan što sam još uvijek ovdje na Euru – odgovorio je Ronaldo kad su ga pitali za to skandiranje 'Messi, Messi' koje ga prati svuda (pa i u Zagrebu kad je igrao s Realom protiv Dinama).

No, problem Portugala ostaje otvoren. Iako je Ronaldo promašio zicere, u posljednjim su trenucima stigli do pobjede 3:2, koja ostavlja nadu da mogu proći u četvrtfinale. Treba im pobjeda protiv Nizozemske. No, bude li Cristiano Ronaldo tako slab i neprecizan, teško će do slavlja. Iako, ni ostali Portugalci ne blistaju. Ronalda su u srijedu zatvarala po trojica, a dobiveni prostor njegovi suigrači nisu znali iskoristiti.

– Ma nisu me ti promašaji izbacili iz takta, kao ni provokacije s tribina. Ne zabijem li nijedan gol na Euru, a Portugal postane europski prvak, bit će sjajno – zaključio je Ronaldo.

No, da ga baš ne diraju provokacije Messijem? Hm, teško da je tako, ne bi pokušao odgovarati na njih da mu nisu dirnule ogromni ego.

Izbornik Paulo Bento kaže da je zadovoljan Ronaldom i igrom svoje momčadi u obje dosadašnje utakmice.

– Nema potrebe govoriti o pojedincima, nogomet je momčadski sport. U svakom susretu pokušavaš sakriti svoje nedostatke, nametnuti ono u čemu si dobar. Zato je bila taktička zamisao da Ronaldo ne prati Jacobsena, imali smo drukčije ideje. Meni je važno što smo i protiv Njemačke i protiv Danske igrali dobro – kaže Bento te je na priču o mogućem prevelikom pritisku na Ronalda odgovorio:

– Nema posebnog pritiska ni na njega ni na bilo koga drugoga. U srijedu nije uspio zabiti golove u dvjema prilikama, ali je igrao dobro. Siguran sam da on nije igrač s nekakvim frustracijama.

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
12:37 14.06.2012.

zbilja, što je messi napravio 2011?

Avatar Idler 3
Idler 3
16:11 14.06.2012.

U prvoj utakmici protiv Nijemaca odigrao je 2-3 vrhunske povratne lopte svojim suigračima, a oni pogodili "krov stadiona"....u pravu je 100%, nek promašuje i daje, oni pobjeđuju dalje i nitko sretniji od Portugalaca !!!

DR
dragogera
16:53 14.06.2012.

jednom sam napisao da je jedina slicnost izmedju ronalda i messia ta sto igraju nogomet.e tu svaka slicnost prestaje,iako ce se ronaldo vaditit na statistiku,lea ne mogu zadrzati tri ponekad cetiri protivnicka igraca.ronaldo ce takav slalom napraviti samo na playstationu,al samo ako bude puno igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije