Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrači

Ronaldinho zaboravio Messija: Ovo su jedina dvojica koju priznajem

Ronaldinho
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 12:19

Mnoge je iznenadilo što je izostavio bivšeg suigrača iz Barcelone Lionela Messija.

Brazilac Ronaldinho godinama je oduševljavao nogometne zaljubljenike svojim majstorijama na travnjaku i zbog toga ga mnogi smatraju jednim od najboljih, ako ne i najboljim nogometašima svih vremena. A kada njega upitate tko je najbolji, spremno će odgovoriti:

- Za mene postoje samo Maradona i Pele, rekao je Ronaldinho.

Mnoge je iznenadilo što je izostavio bivšeg suigrača iz Barcelone Lionela Messija. No, njega vidi kao favorita za Zlatnu loptu.

- Ima puno jako dobrih igrača i teško je izabrati, ali moj favorit je Messi. Jako mi je drago što se vratio u reprezentaciju Argentine. Sretan sam jer smo prijatelji.

Komentara 2

HD
HR-Diaspora
13:46 12.10.2016.

jedan jedini. nikad nije bilo niti je niti ce bit boljeg nogomtasa od njega dok je igrao sa srcem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije