Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Gazzetta dello Sport

Ronaldinho razmišlja o prelasku u Manchester City

Ronaldinho
Reuters
20.04.2010.
u 21:44

Brazilac Ronaldinho, zvijezda AC Milana, počeo je razmišljati o prelasku u Manchester City budući da mu aktualni nogometni klub sa San Sira oklijeva ponuditi novi ugovor, piše La Gazzetta dello Sport.

Važeći ugovor sa klubom sa San Sira Ronaldinho ima do 30. lipnja 2011, a trebao bi ga produljiti za dodatne tri ili četiri sezone. Ronaldinho je, prema pisanju medija, prihvatio smanjenje plaće za 25%, odnosno, s osam milijuna eura godišnje na šest milijuna, a prihvatio je kao opciju i mogući odlazak aktualnog trenera, sunarodnjaka mu Leonarda.

Ipak, Milan mu još uvijek nije gurnuo novi ugovor na stol, a bivšeg Barceloninog asa takvo odugovlačenje sve više živcira. Stoga je, doznaje taliajnski sportski dnevnik, sve intenzivnije počeo razmatrati mogućnost prelaska u Manchester City u kojem bi mu godišnja zarada bila ista ili slična ovoj trenutnoj u Milanu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije