Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samouvjeren

Ronaldinho: Osvojim "scudetto" i odlazim na SP

Ronaldinho
AFP
27.02.2010.
u 13:48

Osvajanje naslova talijanskog prvaka i odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo dva su cilja koja si je Ronaldinho postavio u nastavku sezone.

Četiri boda dijele Milan od Intera na vrhu ljestvice Serije A (55-51), a Milanov Brazilac dosjetio se pet razloga koji će, kada se podvuče crta, odlučiti u korist "rossonera".

- Jedinstvo momčadi, moj doprinos njoj, a uvjeren sam u svoje kvalitete, jaka klupa, trener Leonardo koji je kvalitetan i odgovoran za sjajno ozračje u sastavu, te navijači koji su nevjerojatni bit će naša prevaga - tvrdi Ronaldinho.

Ostvari li mu se jedan zacrtani cilj, smatra Ronaldinho, odmah će se početi i ostvarivati drugi. Odnosi se on na odlazak u Južnoafričku Republiku u kojoj 11. lipnja započinje Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Učinit ću sve da uvjerim izbornika Dungu da za mene ondje ima mjesta. Nastavim li ovako igrati mislim da će me i pozvati - kaže Milanov as.

Ove je sezone Ronaldinho kroz 24 prvenstvene utakmice postigao devet golova uz 15 asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije