Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA JOŠ POSTOJI

Ronaldinho ne odlazi u mirovinu, otkrio je svoje planove

Ronaldinho
NordPhoto/PIXSELL
21.01.2016.
u 19:21

'Azija ili Sjedinjene Američke Države su izgledne opcije, premda je Ronaldinho dobio još nekoliko izglednih ponuda.'

Premda je naglasio kako nema namjeru završiti karijeru, brazilski nogometni majstor Ronaldinho (35) je poručio kako je vrijeme za 'karneval u Rio de Janeiru, a tek potom za nogomet'.

- Nemam namjeru završiti karijeru. Imam podršku navijača diljem svijeta i želim dalje igrati. Međutim, nogometu ću se posvetiti nakon 9. veljače. Sada dolazi vrijeme karnevala u Rio de Janeiru - kazao je Ronaldinho koji nikada nije skrivao kako voli 'noćni život'.

Engleski mediji su posljednjih dana pisali kako bi bivši najbolji nogometaš svijeta mogao nastaviti karijeru u nekom od premierligaša, no izgledniji je njegov odlazak u SAD ili Aziju.

- Azija ili Sjedinjene Američke Države su izgledne opcije, premda je Ronaldinho dobio još nekoliko izglednih ponuda - kazao je njegov brat Roberto.

Ronaldinho je tijekom karijere dva puta bio proglašen za najboljeg nogometaša svijeta (2004, 2005), a u dresu brazilske reprezentacije je osvojio naslov svjetskog prvaka 2002. godine. Ukupno je osvojio 13 klupskih trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Barcelonom. Igrao je i za Milan, PSG, Gremio, Flamengo, Atletico Mineiro, Fluminense i Queretaro.

>> Ronaldinho: Neymar je moj nasljednik, zaslužuje Zlatnu loptu

Komentara 1

TF
tony.franzz
21:05 21.01.2016.

Bilicu u West Ham!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije