Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO U FORMI

Ronaldinho: Moja igra je najbolji odgovor na kritike

Ronaldinho
AFP
19.10.2009.
u 09:37

Brazilski as Milana Ronaldinho (29) odigrao je protiv Rome u utakmici 8. kola talijanskoga nogometnog prvenstva svoju zasigurno najbolju utakmicu ove sezone.

Milan je unatoč zaostatku već od treće minute utakmice na San Siru pobijedio Romu 2:1, došao do svoje treće ovosezonske pobjede i skoka na osmo mjesto na ljestvici, a Ronaldinho je zabio prvi gol “rossonera” i sjajno asistirao Alexandreu Patu za drugi.

- Trenutačno se osjećam jako dobro. Naporno sam radio u zadnje vrijeme i osjećam se fizički, tehnički i mentalno jako dobro. Želim nastaviti s igrama kao što je bio slučaj protiv Rome i dalje usrećivati Milanove navijače. Dokazao sam u ovoj utakmici da mogu dobro surađivati s Patom na terenu, ja volim asistirati, a on zabijati golove. Mislim da su moje dobre igre, golovi i asistencije najbolji odgovor na sve kritike – rekao je Ronaldinho.

Euforični nakon velike pobjede nad Romom bili su i trener momčadi Leonardo kao i strijelac pobjedničkog gola Pato.

- Demonstrirali smo veliku želju i osvojili vrlo važna tri boda. Svi dečki su uložili veliki trud nakon slabog starta (greška Thiaga Silve u trećoj minuti nakon koje je Mexes zabio gol, op.a.). Moram pohvaliti sve igrače jer su svi bili jako dobri. Jako sam zadovoljan – rekao je brazilski stručnjak, osvrnuvši se na proteste koji su stizali iz rimskog kluba da ih je sudac Rosetti oštetio ne dosudivši im jedanaesterac u prvome dijelu.

- Iskreno, nisam bio u poziciji vidjeti sve što se događalo na terenu, možda je i bio penal na Menezu, ali to ovisi o procjeni suca koji je bio na licu mjesta - dodao je Leonardo.

- Jako sam sretan, uvijek dajem sve od sebe za ovu momčad, a osjećam da sam protiv Rome dobro odigrao. Otkako smo primili gol, bio sam uvjeren da se možemo vratiti. Sjajno smo se pripremali za ovu utakmicu i ova pobjeda to dokazuje. Želio bih zahvaliti treneru Leonardu na povjerenju i samopouzdanju koje mi je ulio, kao i Ronnieju (Ronaldinhu, op.a.) na asistenciji. Nadam se da će moje dobre igre za Milan značiti i povratak u "seleçao" - izjavio je Pato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije