Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILAC TVRDI

Ronaldinho: Izborit ću nastup na SP-u i donijeti naslov

Ronaldinho i Robinho
Reuters
21.04.2010.
u 18:37

Brazilski as u redovima Milana, Ronaldinho (30), uvjeren je kako će biti dio brazilske reprezentacije koja će zaigrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Bivši dvostruki najbolji nogometaš svijeta u izboru FIFA-e (2004. i 2005.) bio je ključni igrač pobjedničke brazilske reprezentacije na Mundijalu 2002. godine, a nastupio je i 2006. u Njemačkoj gdje je Seleçao zaustavljen u četvrtfinalu.

U razgovoru za talijanski tabloid Chi Ronaldinho je isijavao optimizmom što se tiče nastupa u Južnoafričkoj Republici, iako je izbornik Carlos Dunga dao naslutiti u izjavama da ga nema u svojim planovima.

- Ići ću na Svjetsko prvenstvo i osvojit ću ga. Imao sam određenih problema u posljednje vrijeme s pozivima u reprezentaciju, ali to nije bila moja krivica. Ne mogu zamisliti da ne idem na SP, čini mi se nemogućim zamisliti da neću biti ondje.

Mislim da definitivno mogu reći da ću učiniti svoju zemlju ponosnom nastupim li, a prije svih svoje suigrače. Donijet ću naslov – rekao je Ronaldinho, koji je ove sezone u 32 odigrane utakmice u Seriji A upisao devet golova i čak 17 asistencija.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:51 21.04.2010.

Ma kakav Ronaldinho, taj pojma nema u usporedbi sa Modrićem, Olićem i Petrićem..Oni mogu tvrditi takve stvari jer su super sjajni i uspješni..

DU
Deleted user
09:06 22.04.2010.

A sta tek reci za Korena i Novakovica? Fiu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije