Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI MERCATO

Romi se svidio Dinamov Tomečak

Ivan Tomečak
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
11.05.2011.
u 18:01

Hrvati u talijanskom nogometu loše stoje zadnjih sezona, osobito brojčano, ali ako je suditi prema tračevima o ljetnim transferima neće to potrajati dugo.

Neki velikani naciljali su Modrića, prije nego što je otišao u Sevillu zanimljiv je bio i Rakitić, sve ozbiljnije se priča kako bi Niko Kranjčar dogodine mogao zaigrati uz Tottija. No, Roma je bacila oko na još jednog Zagrepčanina.

Tamošnji mediji pišu kako bi na Olimpico mogao Ivan Tomečak.

''Talentirano Dinamovo krilo bila bi idealna zamjena Cassetiju i Taddeiju''.

Procjenjuju ga na dva milijuna eura, spominje se kako je u 41 nastupu za plave zabio devet golova, a uz njegovo ime spominje se i ono Milana Badelja.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
22:57 11.05.2011.

Mali ima sve predispozicije za odličnog igrača, šteta samo kaj ga struka nije forsirala od početka. No to je prokletstvo igranja u klubu kojem je rezultat jedino i uvijek na prvom mjestu. Ak transfer uspije, želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri !!! PS: a i Mamić se bu mogel opet hvalit kak je on dobar trgovac.

SE
senior
09:40 12.05.2011.

Od tog posla nebu niš, 2.000.000 eura, pa za te peneze u Dinamu nema igrača. Ako ga Roma bude htjela to će biti puno puno više.

KA
Kamikaza747
10:06 12.05.2011.

Njega se nesmije prodati ni za 10 milja. On je igrač kojeg naši treneri neznaju iskoristiti. Najbrži igrač u momčadi bi trebal dobiti više prilike i ja garantiram da bi uskoro bil čak i bolji od lennona ili pak Walcota jer to je taj tip igraća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije