Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BARCELONE
Povratak na članak

Jozak: Užasnulo me kada sam vidio kako neki skupštinari Dinama izdaju ruku koja ih je hranila

'Teško je isključiti emocije. Španjolska je prekrasna, no Hrvatska mi je naravno u srcu, baš kao i Dinamo. Ovih dana me jako boljelo kada sam vidio događanja. Užasnut sam bio ljudskim epilogom koji se događao na samoj skupštini Dinama, odnosno relacijama ljudi koji su dugo godina bili u Dinamu, pa su onda idu malo lijevo, malo desno, skaču ovako i onako zbog sitnog interesa'

Komentari 8

DU
Deleted user
00:39 19.03.2023.

Ma Dinamo je gotov. Ova sada ekipa ne zna niti prodati igrača, niti kupiti igrača, drže rigidnog trenera koji je doveo i prvenstvo u pitanje, sada ima prednost samo i isključivo jer je Hajduk loše krenuo u 2. dio... Barišiću je očito cilj samo ostati na poziciji, ići će s bilo kim za to... Potrošit će se lova, a Dinamo će potonuti i postati problem. Nešto što se radilo desetljećima, uništit će se u manje od pola godine...

VL
KA
kanđija
15:45 19.03.2023.

A jeste uveli cenzuru... pa dok pišete više o Dinamu a manje o Hajduku znači da tu nisu čista posla..

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:49 23.03.2023.

Svi krivi za sve osim Mamića. Mamić ih je hranio ... za puknuti od smijeha. Vidjet će se nadam se ubrzo kako se pošteno osvaja i ovo i ono.

VL
Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
08:01 19.03.2023.

Čini se da su svi krivi osim krivca

VL
BP
Besposlen pop
09:03 19.03.2023.

Kmečanje mamicevaca je melem za moje uši

VL
OS
osa.
07:51 19.03.2023.

Toliko životnog iskustva a još nije naučio da ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji.

VL
BE
Berri
08:33 19.03.2023.

Mamićev formalni utjecaj je sve slabiji, ali da bi se iskorijenio utjecaj Mamića u Dinamu trebalo bi dati otkaze praljama, ljudima koji održavaju terene, kuharicama, liječnicima, kondicijskim trenerima, trenerima mlađih dobnih skupina, portirima, oružarima, ženama koje rade u računovodstvu, komercijali, pravnicima, administrativnim tajnicama,...dakle, da bi se anulirao utjecaj Zdravka Mamića u Dinamu postoji fenomen tzv. duboke organizacije koju je nemoguće iskorijeniti postavljanjem Darija Šimića ili izbacivanjem Kreše Antolića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.