Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje izbornik Kuvajta

Romeo Jozak dobio otkaz, ali IO nije prihvatio prijedlog za njegovu smjenu

12.09.2019.
u 23:31

“Tehnički odbor kuvajtskoga nogometnog saveza predložio je izvršnom odboru da otpusti trenera seniorske nacionalne momčadi Kuvajta. Romeo Jozak i njegov hrvatski pomoćnik otpušteni su na sastanku u četvrtak navečer”, stoji u priopćenju saveza

Hrvatski strateg Romeo Jozak (46) bio je jako blizu otkaza na poziciji izbornika Kuvajta. Bivši sportski direktor Dinama i bivši tehnički direktor HNS-a zamalo je ostao bez angažmana nakon 14 mjeseci u toj azijskoj zemlji, a cijela situacija bila je pomalo bizarna.

– Da, imamo teren za trening, ali to nije teren, nego livada. Znate li što je livada – pitao je Jozak novinare, a ta izjava nije najbolje sjela nekim ljudima iz tamošnjeg nogometa pa je u medije došla informacija da je Jozak dobio otkaz.

“Tehnički odbor kuvajtskoga nogometnog saveza predložio je izvršnom odboru da otpusti trenera seniorske nacionalne momčadi Kuvajta. Romeo Jozak i njegov hrvatski pomoćnik otpušteni su na sastanku u četvrtak navečer”, stoji u priopćenju saveza.

Međutim, predvečer se pojavila potpuno suprotna informacija. Naime, izvršni odbor nije prihvatio prijedlog za njegovu smjenu pa će Jozak, čini se, ostati na klupi Kuvajta.

Kuvajt je u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici poražen od Australije (0:3), ali je kolo prije toga razbio Nepal sa 7:0.

>> Pogledajte video: navijači u redu za ulaznice za utakmicu LP-a Dinamo - Atalanta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije