Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro na Fifu

Romario: Valcke i Blatter su lopovi, ucjenjivači i kur... sinovi!

Fifa
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.03.2014.
u 12:09

- To su dva lopova, a nisu jedini u toj organizaciji. Takvih ima i u brazilskom savezu, oni će svi postati milijarderi, a sve na naš trošak

Bivša legenda svjetskog nogometa Brazilac Romario verbalno se obrušio na čelnike krovne nogometne organizacije. Kada je govorio o predsjedniku Fife Seppu Blatteru i tajniku Jeromeu Valckeu nije birao riječi...

- Valcke je upravo došao u moju zemlju i rekao da će ovo biti najgori SP. On dolazi ovdje, daje naloge, kaže što želi, a svi mu samo plješću. Taj tip je jedan od najvećih ucjenjivača u svijetu sporta. Bio je smijenjen, a onda je ucijenio korumpiranog predsjednika Fife Seppa Blattera, koji je kur... sin. Oprostite na izrazu, rekao je Romario te nastavio:

- To su dva lopova, a nisu jedini u toj organizaciji. Takvih ima i u brazilskom savezu, oni će svi postati milijarderi, a sve na naš trošak.

Romario se zatim osvrnuo i na izgradnju stadiona u Brazilu.

- Stadioni nisu gotovi i moraju se graditi po hitnom postupku. Naravno, za to neće biti nikakvih natječaja. A ono što bi inače koštalo 20 nečega, sad će kostati 60.

Za kraj je dodao:

- Nadam se barem da će Brazil na terenu osvojiti naslov prvaka, jer utakmicu izvan terena već smo izgubili!

>>Otvoren stadion na kojem igramo s Kamerunom! Evo kako izgleda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije