Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKA LEGENDA:

Ronaldo i Messi? Ma kakvi, Pele je najbolji, nakon njega ja pa Maradona

Ronaldo Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/2
20.02.2016.
u 14:31

'Zaslužujem biti visoko na listi zbog svoje visine i općenito fizičkih predispozicija, koje su me u teoriji trebale sputavati, ali uspio sam sve to nadvladati i napraviti mnogo kroz cijelu karijeru.'

Romario je osebujna osoba i to se nije promijenilo s odlaskom u mirovinu, što je potvrdio posljednjim istupom u javnosti. Izabrao je sebe među pet najboljih nogometaša svih vremena, a izostavio Lionela Messija i Cristiana Ronalda, dvojac koji posljednjih osam godina suvereno vlada svjetskim nogometom kao niti jedan dvojac prije njih.

No za osvajača Svjetskog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama 1994. i najboljeg nogometaša svijeta iste te godine, to nije nimalo bitno.

- Zaslužujem biti visoko na listi zbog svoje visine i općenito fizičkih predispozicija, koje su me u teoriji trebale sputavati, ali uspio sam sve to nadvladati i napraviti mnogo kroz cijelu karijeru - rekao je za legendarni brazilski nogometaš pa otkrio svojih pet najboljih u povijesti:

- Ispred mene je samo Pele, a iza mene Maradona, Ronaldo i Zidane.

Ipak, bez obzira što je izostavio najbolji dvojac današnjice s liste, nije zaboravio na svog sunarodnjaka.

- Neymar ima sve što treba da bi bio veći od Messija.

Barem je priznao da je Messi velik, kad već nije uvažio činjenicu da ni Argentinac nema visine ili općenito fizičke predispozicije...

>> Romario: Pele, Maradona i ja tri smo najbolja nogometaša ikad

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:38 20.02.2016.

da....Kakav Romario...samo pitajte Dezelica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije