Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezjak iz ludogoreca

Na Kantridu stigao napadač koji je zabijao Laziju, PSV-u, Dinamu, a i Rijeci

Roman Bezjak
Foto: nk-rijeka.hr
14.05.2015.
u 19:40

Roman Bezjak je slovenski reprezentativac, a za Ludogorec je postigao 29 golova u 95 nastupa.

Roman Bezjak, 26-godišnji slovenski reprezentativac i napadač bugarskog Ludogoreca, u novoj će sezoni igrati za Rijeku, stoji na službenoj stranici kluba s Kantride.

Potpisao je trogodišnji ugovor, a momčadi će se priključiti na početku priprema za novu sezonu.

– Počeli smo popunjavati momčad za iduću sezonu, želimo to napraviti ciljano i Roman Bezjak prvi je igrač koji nam se pridružio. Reagirali smo na vrijeme budući da će stanka do nove sezone biti kratka, a mi želimo što prije imati momčad na okupu. Riječ je o igraču kojeg pratimo dulje vrijeme, kojeg smo željeli dovesti još na zimu. Ima iskustva igranja u Ligi prvaka i u Europskoj ligi, reprezentativac je Slovenije i vjerujemo da će biti veliki dobitak za našu momčad – rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

Igrač ponikao u Celju u Rijeku dolazi nakon trogodišnje epizode u Bugarskoj gdje je za Ludogorec postigao 29 golova u 95 nastupa u svim natjecanjima, od čega šest u eurokupovima gdje je postizao golove protiv PSV-a, Lazija i Dinama.

Ove sezone za Ludogorec je upisao 30 nastupa, među kojima je i četiri u skupini Lige prvaka, gdje je igrao protiv Real Madrida, Liverpoola i Basela. Za reprezentaciju Slovenije upisao je šest nastupa.

– Jako sam sretan što sam došao u Rijeku i veselim se novom izazovu. Imao sam neke druge ponude iz jakih klubova, ali smatram da je za moju budućnost i za moju obitelj najbolja opcija bila doći u Rijeku i pridružiti se ovom prekrasnom projektu o kojem bruji cijela regija – poručio je Bezjak koji u Rijeku dolazi kao slobodan igrač.

U Bezjakovu kvalitetu njegovi budući suigrači mogli su se uvjeriti zimus tijekom priprema u Španjolskoj kada je postigao pobjedonosni pogodak u pripremnoj utakmici u kojoj je Rijeka sa 2:1 poražena od Ludogoreca.

>>Kek: 'Neću dopustiti da me netko tjera iz nogometa'

>>Ludogorec slavio na Maksimiru, Dinamo bez pobjede u EL-u!

Komentara 5

Avatar germanikus
germanikus
09:09 15.05.2015.

Uh uz ovakvo pojačanje i ovakvog trenera Rijeka je bez konkurencije u stolnom nogometu!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
07:55 15.05.2015.

Sjajna europska akvizicija za mali balkanski klub iz Rijeke i dobro je da Matjaž Kek ima pored sebe nekog svoga po kulturi, redu i radi kako bi lakše prenosio te vrijednosti u stranoj okolini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije