Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U TORINU

Roma pobijedila Napoli i osigurala Juventusu peti uzastopni naslov!

Roma
Reuters/PIXSELL
25.04.2016.
u 17:37

uventus je u nedjelju kao gost svladao Fiorentinu sa 2-1 (1-0), te mu je za potvrdu naslova u ponedjeljak trebala mala pomoć Rome, odnosno da Napoli ne pobijedi.

U derbiju 35. kola talijanskog nogometnog prvenstva igranog u ponedjeljak na nacionalni praznik, Dan oslobođenja Italije, Roma je na Olimpijskom stadionu u Rimu svladala Napoli sa 1-0 (0-0), a taj je ishod označio kako je Juventus i teoretski osigurao peti uzastopni, a ukupno 32. naslov prvaka Italije.

Juventus je u nedjelju kao gost svladao Fiorentinu sa 2-1 (1-0), te mu je za potvrdu naslova u ponedjeljak trebala mala pomoć Rome, odnosno da Napoli ne pobijedi. To se i dogodilo, pa je Juventus sa 85 bodova postao neuhvatljiv za drugi Napoli koji je ostao na 73 boda, dok je treća Roma stigla do 71 boda. 

Strijelac jedinog gola bio je Radja Nainggolan u 89. minuti susreta.

Ivan Strinić poraz Napolija odgledao je s klupe za pričuve.

U ponedjeljak će se odigrati još dvije utakmice Serie A, Verona - Milan i Carpi - Empoli.

>> Juventus pobijedio uz gol Mandžukića, Kalinić tragičar iako je bio strijelac!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije