Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBAŠIĆ OZLIJEĐEN

Roma dobila Atalantu, Livaja igrao od 78. minute

Roma
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.04.2014.
u 22:59

Roma je u 33. kolu Serie A na Olimpicu sa 3:1 pobijedila Atalantu i tako smanjila zaostatak za vodećim Juventusom na pet bodova, ali Rimljani imaju utakmicu više.

Roma je u 33. kolu Serie A na Olimpicu sa 3:1 pobijedila Atalantu i tako smanjila zaostatak za vodećim Juventusom na pet bodova, ali Rimljani imaju utakmicu više.

'Vučica' je povela u 13. minuti kada je Taddei lijepo pogodio sa 20 metara. Rimljani su vodstvo udvostručili u 44. minuti kada je Ljajić pogodio za 2:0. U 63. minuti Ljajić je preuzeo ulogu asistenta, a strijelac je bio Gervinho. Konačnih 3:1 postavio je Migliaccio u 78. minuti.

Tin Jedvaj kod Rome nije dobio priliku za igru, dok je Marko Livaja kod Atalante u igru ušao u 78. minuti.

U drugoj utakmici subotnjeg programa Sassuolo i Cagliari su odigrali 1:1

Serie A, 33. kolo:

Sassuolo - Cagliari 1:1
Roma - Atalanta 3:1

Pobjede Monaca i Lillea

I Le Championnat je stigao do 33. kola, a u subotu su igrali prvi pratitelji PSG-a, Monaco i Lille. Obje su momčadi upisale minimalne pobjede.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Lille je golom Origija u 70. minuti na domaćem terenu pobijedio Valenciennes, dok je Monaco kao gost slavio protiv Rennesa 1:0. Gol odluke za klub iz Kneževine zabio je Riviere u 55. minuti. Danijel Subašić nije konkurirao za sastav gostiju zbog problema s koljenom.

Le Championnat, 33. kolo:

Lille - Valenciennes 1:0
Ajaccio - Bordeaux 1:1
Evian - Bastia 2:1
Nice - Lorient 1:2
Rennes - Monaco 0:1
Sochaux - Toulouse 2:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije