Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKAO pozornost

Kako je to moguće? Zrakoplov iznad Roland Garrosa kretao se unatrag

Roland Garros
Foto: Instagram
03.06.2015.
u 09:46

Mečevi na velikim turnirima poput ovoga snimaju se iz zraka na dva načina. Jedan je taj da kameru nosi dron, a drugi da kamera putuje na žici preko terena.

Gledatelje teniskog meča između Serene Williams i Sloane Stephens u osmini finala Roland Garrosa začudila je i pomalo šokirala sjena zrakoplova koja se kretala unatrag.

Naime, dok je letio iznad teniskog terena, zrakoplov se kretao unatrag i počela su pitanja o tome kako je tako nešto moguće. Ali odgovor je i više nego jednostavan, riječ je o reklami.

Naime, mečevi na velikim turnirima poput ovoga snimaju se iz zraka na dva načina. Jedan je taj da kameru nosi dron, a drugi da kamera putuje na žici preko terena. A ovaj drugi način domišljato je iskoristila aviokompanija Emirates te je iznad kamere smjestila maketu zrakoplova.

I sve je bilo u redu dok se kamera kretala u ''pravom'' smjeru. Kada je išla unatrag, televizijski gledatelji postali su zbunjeni zbog sjajnog marketinškog trika Emiratesa.

>> Slijedi teniska poslastica: Đoković na Nadala u četvrtfinalu Roland Garrosa!

 

This is weird! Watch the shadow of the plane on the tennis court. #plane #Frenchopen #backwards #rolandgarros #shadow #bizarre #clay

A video posted by 🇦🇺 Rob Shehadie 🇦🇺 (@robshehadie) on

Komentara 21

KR
krmpaza
11:01 03.06.2015.

a tko uopće može povjerovati da se uopće tako mala i oštra sjena putničkoga aviona može vidjeti, ma da je i na 100m visine

K0
KONJINA4.0
11:02 03.06.2015.

ovo je genijalan marketing, svaka čast

ST
stimo
12:22 03.06.2015.

novinar nema dva razreda sjedi 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije