Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Ivan Dodig ni u osmom pokušaju nije prošao prvo kolo Roland Garrosa

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.05.2015.
u 14:04

Slavio je Radek Stepanek sa 5:7, 6:3, 6:4, 6:1 za dva sata i 43 minute igre

Ivan Dodig ni po osmi put nije uspio proći prvo kolo Roland Garrosa, od čega je šest puta igrao u glavnom dijelu turnira. Bolji je bio Radek Stepanek sa 5:7, 6:3, 6:4, 6:1 za dva sata i 43 minute igre.

A sve se činilo tako dobro na samom početku jer naš tenisač osvojio je prvi set poslije breaka kod 5:5, da bi zatim imao priliku za break i na otvaranju drugog seta. S time je stalo, kao da nije imao snage boriti se protiv starijeg Čeha, 129. na ATP ljestvici. Gubio je servise i samopouzdanje, što je protivnik sjajno iskoristio.

U svakom od preostalih setova čuvao je iskusno svoj servis i tražio prilike za break, koje mu je Dodig i davao. Rezime svega jest pomalo neočekivani poraz jer naš tenisač je u boljoj formi, deset je mjesta ispred na ljestvici i bio je silno motiviran napraviti uspjeh karijere. Nije išlo ni ovaj put.

Ali išlo je Ajli Tomljanović, koja nastupa pod australskom zastavom. Pobijedila je "sunarodnjakinju" Casey Dellacquau 6:2, 6:2 za 63 minute igre. U drugom kolu protivnica će joj biti Nijemica Angelique Kerber.

>> Karlović i Martić ispali u prvom kolu Roland Garrosa

>> Donna Vekić priredila iznenađenje protiv 31. nositeljice

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
15:15 25.05.2015.

dokaz da ne napreduje već 8 godina i svejedno izigrava ne kakovog velikoga tenisača i kupi novce od Teniskoga saveza jer uvijek obećava da je dobro pripremljen a ono ispada na svakome turniru naj kasnije u drugome kolu i ko i ko bajagi prijavljen u Monacu da ne plaća porez u Hrvatskoj treba njih sve rastjerati da nam ne stoje na grbači

Avatar Glina74
Glina74
15:30 25.05.2015.

nije stariji protivnik to iskoristio nego je taj Stepanjek bio bolji i ako je još igrao sa Ivaniševićevom generaciom sramota je izgubiti od jednoga VETERANA hahahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije