Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUTRA

Kiša zaustavila povratak Andyja Murrayja protiv Novaka Đokovića!

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
05.06.2015.
u 20:47

Bilo je u trenutku prekida za Đokovića 2:1 u setovima (6:3, 6:3, 5:7, 3:3)

Novak Đoković krstario je lako prema pobjedi protiv Škota Andyja Murrayja, vodio 2:0 u setovima i potom se sve okrenulo, a kad je postalo zanimljivo, susret je prekinula kiša! Igralo se do tog trenutka tri sata i deset minuta, a nastavak slijedi sutra.

Rezultat kod kojeg su tenisači napustili teren bio je u korist Srbina 6:3, 6:3, 5:7, 3:3. Ujedno, četvrti set jedini je da su obojica napravila po break, prethodna tri su bila bitno drugačija. Nole je lako stigao do prednosti u prva dva i djelovao moćno protiv Škota, kao i (pre)često u posljednjim mečevima.

No našao je mentalnu snagu Murray i okrenuo treći set u svoju korist na samom kraju, kod 5:5. A pomogla su i bolna leđa Novaka Đokovića. A kad je napravio break kod 1:1 u četvrtom, činilo se da ćemo ubrzo vidjeti peti set. Ali ništa od toga, Novak je odmah uzvratio i sutra će meč krenuti od 3:3. Novaku to dobro dođe da se odmori i oporavi, a zna i da je pritisak na Murrayju, nema više pravo na kiks.

U finalu ih čeka Stanislas Wawrinka, koji je pobijedio domaćeg Jo-Wilfrieda Tsongu 6:3, 6:7 (1), 7:6 (3), 6:4.

>> Francuzi žale, Wawrinka ipak prvi finalist Ronald Garrosa

Komentara 9

PE
peugeot
22:56 05.06.2015.

@Jean Renault - Televizijska emisija se zove : "Trazili ste, gledajte!". Ili, jos bolje, "Sto ste trazili, to ste dobili" (pretrazivanje ima li sta u kontejnerima). Mladi listom odlaze jer nema posla, dug munjevito trci u zagrljaj grckom duznickom ropstvu a od "neovisnosti" zasad vrlo slaba fajda. Rezultat suludog razvaljivanja Juge : 6 "banana republic" unistene industrije, strani krediti i opet - strani krediti. Sve ljepse od ljepseg, buducnost osigurana.

PE
peugeot
21:51 05.06.2015.

Murray (Marej) moze da razmjenjuje udarce do besvijesti ! "Pokriva" svoju polovicu terena maksimalno, trci, stize sve, a uz to danas ga je u trecem setu sve islo pa je uspijevao i nemoguce stvari. Vidno je popravio svoj "mental" radeci sa Francuskinjom Amélie Mauresmo. Vidimo se ponovo sutra za nastavak meca oko 13 sati. P.S. @arpad1973 o(tisak) prstiju

JR
Jean Renault
21:58 05.06.2015.

Srbija se hvali Novakom iako uopće nije dala trunka u njegovu karijeru, a kao država nesposobna i nema se čime pohvalit pa se izvlače na Novaka. Hrvatska se kao država neovisna ima pohvalit gospodarstvom, boljom pozicijom od Srbije za koju smo Amerika i uspješna priča od neovisnosti do danas naša domovina ide stalno naprijed, Srbija srlja u ambis i na poziv zapada da joj se priključi ona i dalje hrli majci Rusiji koja je ne šljivi ni...., toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije