Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Roko Ukić: Uvijek ista priča, opet kratki za koji koš

Roko Ukić
Zeljko Lukunic/PIXSELL
07.09.2014.
u 16:01

- Uvijek ista priča. Ja sam gledao uživo barem 10 ovakvih utakmica na ispadanje. Uvijek isti scenarij, uvijek smo kratki za koji koš. Jedino je lani na Eurobasketu bio drugačije - kaže kapetan.

Hrvatska košarkaška reprezentacija porazom od Francuske (69:64) se oprostila od Svjetskog prvenstva nakon čega hrvatski kapetan Roko Ukić nije skrivao razočarenje:

- Uvijek ista priča. Ja sam gledao uživo barem 10 ovakvih utakmica na ispadanje. Uvijek isti scenarij, uvijek smo kratki za koji koš. Jedino je lani na Eurobasketu bio drugačije.

Nakon prvih osam minuta Hrvatska je vodila 13:5 i činilo se da ima formulu za Francuze. No, kao što su u prvoj četvrtini primili samo sedam koševa, tako su u drugoj naši postigli samo sedam koševa, za što je Žorić rekao:

- Ni u drugoj četvrtini obrana nam nije bila loša, no napad je bio sterilan.

Bogdanović je samo dodao:

- Razočaran sam jer smo najavljivali velike stvari, a osobno sam mislio i da možemo, no nismo odigrali kako smo mogli.

>> Repeša: Hoću li ostati izbornik? To je totalno bezvezno pitanje

Komentara 6

BU
bubimir55
17:32 07.09.2014.

E Roko, Roko još nisi shvatio da je kapetan vođa u igri a ne na klupi. Vrijeme je da se oslobodiš kapetanske trake jer je ne zavređuješ osim ako se minute na klupi ne računaju duplo.

Avatar comandante
comandante
18:53 07.09.2014.

Leni Ukicu, budi sretan i ponosan na svoju karijeru jer meni nikako nije jasno kako si ti uspio i tko te kupuje a jos mi nije jasnije kako ti mozes biti kapetan!!! koje to kvalitete imas, lider??? hahaha, obicni skakvac ili kosarkaski indijancina!!! vidjeti ce Cedevita sto je kupila!!! dobar si momak ali za playa nisi

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
12:58 08.09.2014.

Ukić, Markota, Žorić, zahvala i doviđenja. Prepustite drugima igru. Tomić, ništa od tebe, centar koji sa 217 ne može zakucati ispod obruča. Prima banane od bekova i sl. Ili popravi to, ili idi... Rudež, NBA te je uzeo zbog šuta za tricu, a i u reprezantaciji si zbog istog, a ključne 3 trice zapucaš. Zbog čega si tu, i koji je tvoj doprinos? Repeša, očito je da te igrači ne fermaju ni pol posto. Razlog je što si hmmm konj! Daj Rimcu da vodi repku, mlad je, a gori od tebe sigurno ne može biti. Hvala na razumijevanju. Srdačan pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije