Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SPREMAN

Federer otkazao Roland Garros, prvi Grand Slam kojega propušta od 1999.

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.05.2016.
u 21:01

Odustajanjem Federera došlo je i do promjena kod nositelja turnira, pa će Rafael Nadal biti četvrti, a Stan Wawrinka treći nositelj.

Rekordni niz od 65 uzastopnih pojavljivanja na Grand Slam turnirima Rogera Federera bit će prekinut nakon što je Švicarac objavio da odustaje od nastupa na Roland Garrosu. 

Bivši pobjednik Garrosa Federer odustao je jer nije potpuno spreman za napore na pariškoj zemlji, a njegova objava nije iznenađenje jer je treći igrač svijeta nedavno odustao od Madrida zbog problema s leđima, da bi u Rimu ispao vrlo rano.

Federer ima kolekciju od 17 grand slam naslova, a zadnji turnir najveće kategorije koji je propustio bio US Open 1999. Odustajanjem Federera došlo je i do promjena kod nositelja turnira, pa će Rafael Nadal biti četvrti, a Stan Wawrinka treći nositelj.

>> Nastavlja se rimsko prokletstvo: Federer ispao u 3. kolu

Komentara 4

Avatar Diavolo
Diavolo
09:11 20.05.2016.

Danas u 1130 ždrijeb RG....

HH
helgin@hogar
21:36 19.05.2016.

federeru ostavi se reketa ili predji u veteranski tenis, bio si najbolji, ali dosta je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije