Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon
Povratak na članak

Federer: Zbog ovoga što je izdržao, Marin je za mene heroj

Vidjelo se na Marinu da ima problema s ozljedom. Ali on nije igrač koji će predati meč. Nije ni sad

Komentari 17

PU
Pukovnik
18:39 16.07.2017.

Nazalost je Marin dobio mnostvo negativni komentara i vrijedali su ga na osnovi toga sto je Hercegovac. Cak su ga podrugljivo nazivali "Bosanac" negirajuci tako njegovo hrvatsko-katolicko porijeklo (naglasavam da to nije moje stajaliste). Interesantno je da Dokovica isti ljudi svojataju i slave ga kao heroja sa velikim zanimanjem za njegov privatni zivot. Izgleda da je to neka hrvatska patologija mrziti svoje i velicati tude. Nazalost to objasnjava stoljeca tude vladavine i toliko prizeljkivanje tude cizme. U cemu je problem? Obrazovanje? Primitivizam? Elementarno neshvacanje? Preko 70 godina jugoslovenske propagande? Srecom stvari se mjenjaju: Komunjare, "urbani Jugoslaveni" (citaj HNS) itd. izumiru kao ugrozene vrste. Ubrzo ce ih stici sudbina bjeloglavog supa. A i reforma skolstva mozda ucini svoje. Nadamo se za nas i buducnost ovog naroda da ce biti tako.

VL
DU
Deleted user
22:36 16.07.2017.

Bravo Marine!

VL
EM
emojmile
22:19 16.07.2017.

Već doći tako daleko u tenisu i zaigrati finale, govori dovoljno o kvaliteti Marinovog tenisa. A njegove suze, koliko je čovjek. I koliko je to želio. Pravi sportas! Bez obzira na gubitak, drugi biti, dobiti veliku nagradu, je veliko djeloo svakog tenisača, a 2018 ćemo imati novi Wimbeldon :) Just go Marine.

VL
IH
iron.hide.54966
21:38 16.07.2017.

Od Rođe nije sramota izgubit. Zaslužio je i on titulu. Bravo Marine.

VL
DU
Deleted user
18:12 16.07.2017.

Ma dobro je cim nema Turcina Djokovica .

VL
JU
juma
22:43 16.07.2017.

Marinu sve cestitke i apsolutna podrska. Na fotografiji se vidi kako stopalo gadno izgleda. Ja sam jos u mecu protiv Querrey-a primijetio kako mu kod servisa treba jako puno vremena i kako mu pritom lijeva noga cudnovato podrhtava, ali sam mislio kako je rijec o nekim grcevima ili umoru. Danas 15 minuta dobre igre i nakon toga jednostavno vise nije islo. Glavu gore Marine! Imas pravo biti ponosan.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:02 17.07.2017.

Federer je umjetnik-genije, svi ostali tenisači su manje više šljakeri, čak i kad ga ponekad pobjede. Marin je odlično dogurao do finala Wimbledona, hej to je finale Wimbledona!! Izdržao unatoč žuljeva, izgubio protiv žive legende i GOAT (Greatest of all times) i što drugč reći nego jedno veliko BRAVO!

VL
RO
rokoxy1
12:16 17.07.2017.

I Marin je samo covijek i ima moju Podrsku .

VL
SO
sohnahoakasaa
15:27 17.07.2017.

IvanLu ...ne vrijeđati Bjeloglave supove. Sve treba učinit da se održe ugoržene vrste, tako potrebne za ravnotežu u prirodi a ništa za antorpološke pogreške. Vrijeme nije stalo i oni to znaju...

VL
DU
Deleted user
21:49 16.07.2017.

Federer je licemjer i lažac, tako da nije trebalo ga ni citirat u naslovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.