Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitirao za Napoli

Rog: Nisam izgubio strpljenje, još ću imati prilika za dokazivanje

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
04.12.2016.
u 13:01

Bilo je super, moram priznati da sam zadovoljan. Ne, nije bilo treme, samo ona pozitivna nervoza - kaže Marko Rog

Marko Rog konačno je debitirao u Serie A. Hrvatski reprezentativac u petak je sudjelovao u pobjedi (3:0) Napolija nad milanskim Interom, zaigrao u posljednjih 14 minuta derbija. Bivši veznjak Dinama dugo je, gotovo tri mjeseca, čekao svoju prigodu za dokazivanje u Napoliju. I sada konačno debitirao.

- Bilo je super, moram priznati da sam zadovoljan. Ne, nije bilo treme, samo ona pozitivna nervoza. Dugo sam čekao ovaj trenutak, tako da mi je jako drago što sam konačno upisao prve minute za Napoli. Sada moram nastaviti raditi, još jače trenirati kako bi i dalje dobivao priliku. Zahvaljujem i navijačima koji su me dočekali velikim pljeskom - rekao je Marko, pa nastavio:

- Sigurno da protekli mjeseci nisu bili najbolji period moje karijere, ali nisam izgubio strpljenje. Nije mi bilo lako, ali nisam niti "kukao". Takve su stvari normalne u karijeri jednog nogometaša, svatko ima periode kada mu ne ide, ne igra dobro ili ne igra zbog ozljeda. Kada sam dolazio u Napoli nisam očekivao da ću igrati sve utakmice od prve minute, za takve se stvari treba izboriti. Vjerujem u sebe, siguran sam da ću to i napraviti. Često me na treninzima hvale trener i njegovi pomoćnici, tako da vjerujem kako ću i budućnosti imati prilika za dokazivanje - istaknuo je Marko Rog, a cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije