Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RODIĆ Napadač Šibenika na prvi trening dolazi s odvjetnicom

Rodić: U Hajduk hoću sad, a ne u ljeto

03.01.2009.
u 20:01

Hajduk se najprije lako dogovorio s Ivanom Rodićem. Najprije je objeručke prihvatio ponudu da zaigra na Poljudu. Nastupao je dosad u Stobreču, Žrnovnici, Imotskome, Šibeniku, Split je mamac koji se ne odbija.

Stranačka linija
No Šibenčani ga nisu željeli pustiti odmah, pa su se Hajdukovi čelnici i s njima lako dogovorili da prijelaz odgode do ljeta. Ipak su i Mate Peroš, Hajdukov predsjednik, i Goran Pauk, Šibenikov predsjednik, hadezeovci. Ne bi bilo dobro da se stranački kolege zavade zbog igrača!

I tako je Rodić izvisio! U jednom je trenutku bio na pragu ostvarenja dječačkih snova, da bi mu malo potom to oduzeli. No, on se ne miri s takvim raspletom.

– U ponedjeljak ću se pojaviti na prozivci u Šibeniku, no sa svojim odvjetnicom Doris Koštom. Pokušat ćemo još jednom razgovarati s gospodinom Paukom – kaže Rodić.

A ne popusti li Pauk, u što je teško vjerovati jer je baš on navijačima Šibenika za Novu godinu obećao Rodićev ostanak, sve će morati rješavati sud.

– Imam takav ugovor da se nadam povoljnom ishodu arbitraže. U Hajduk želim odmah, a ne za šest mjeseci. Tko zna što se može još dogoditi do tada! Šibeniku sam zahvalan, tamo sam doživio afirmaciju, ali ih molim da mi ne oduzimaju priliku karijere – jasan je Rodić.

Prijateljske veze
U slučaju dovođenja najvećeg pojačanja Anasa Sharbinija u Hajduk, sve se zna osim cijene. On želi na Poljud, Riječani bi ga i prodali, no traže ipak previsoku odštetu. E, u tom slučaju će Hajdukovo vodstvo potegnuti prijateljske veze i pokušati privoljeti Riječane da smanje cijenu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije