Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV NIEMINENA

Roddick: Pobijedio sam uz ružan tenis

Andy Roddick
Reuters
26.05.2010.
u 09:59

Američki tenisač Andy Roddick nekako je preživio prvi test na ovogodišnjem Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru godine.

Nakon velike borbe pobijedio je finskog tenisača Jarkka Nieminena 6-2, 4-6, 4-6, 7-6 (4), 6-3 i tako došao do drugog kola u kojem će mu suparnik biti slovenski tenisač Blaž Kavčič kojem je Argentinac Schwank predao meč prvog kola.

Roddick se i dalje bori za što upečatljiviji nastup na zemljanom Grand Slam turniru gdje nikada nije imao velikog uspjeha. Najbolji rezultat mu datira od prošle godine kada je igrao osminu finala i izgubio od domaćeg tenisača Gaela Monfilsa kada se posvađao sa svima na terenu, jer mu je, navodno, smetao mrak tijekom meča.

- U meču s Nieminenom sam se osjećao kao da sam, odjednom, dobio novu priliku. Zgrabio sam je i nekako dobio taj meč - rekao je Roddick i dodao:

- Svi oni koji tvrde da je bilo dosta ružnoga u mom tenisu imaju čak i pravo. Nisam igrao posebno lijepo. Je, igrao sam ružno, no taj čovjek s ružnim tenisom će igrati u 2. kolu u Roland Garrosu, a to je ipak najbitnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije