Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA GLEŽNJA

Roddick: Ozlijedio sam gležanj na treningu

12.11.2008.
u 11:33

Samo tri sata prije početka meča protiv Rogera Federera na Mastersovu kupu tenisača u Šangaju, Amerikanac Andy Roddick objavio je povlačenje s turnira.

Odustao je zbog ozljede gležnja na treningu u utorak. Umjesto njega turnir će nastaviti Čeh Radek Štepanek, koji je došao kao prva zamjena, a iduća zamjena, ako još netko odustane, jest Nijemac Nicolas Kiefer.

- Ovo nema veze s dugom sezonom. Radi se o ozljedi koja se mogla dogoditi u šetnji gradom jer se gležanj i tako može iskrenuti - rekao je Roddick novinarima u Šangaju nastavivši:

- Dogodilo se jučer kad sam se zagrijavao na treningu. Nažalost, ne mogu brzo krenuti i brzo se zaustaviti, a ima utjecaja i na moj servis. A u takvom svjetlu teško je očekivati pobjedu protiv Federera: bez servisa i mogućnosti da se brzo krećeš.

- Dobra vijest je da liječnici procjenjuju da ovo neće dugo trajati. Loše za ovaj turnir, dobro da će vjerojatno biti prošlost za tjedan dana.

Objasnio je kada je definitivno odlučio odustati.

- Nazvao sam Štepaneka oko 10, 10.30 jutros i rekao mu da bude spreman za nastup. Rekao sam mu da su šanse 50-50 i da ću ga obavijestiti čim dođem na zagrijavanje. Na treningu sam osjetio da je moje kretanje na 30 do 40 posto od uobičajenog, a to nije dovoljno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije