Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP CINCINNATI

Roddick izgubio živce, a onda i meč

Andy Roddick
Reuters
16.08.2011.
u 10:31

Roddick je razbio reket, napucao lopticu u publiku i bjesnio nakon meča.

Američki tenisač Andy Roddick pokazao je da nije majstor smirivanja živaca. U prvom kolu turnira iz Masters serije 1000 u Cincinnatiju porazio ga je Nijemac Kohlschreiber (7:6, 7:5, 6:1), a usput potpuno izgubio takt.

Prvi set dobio je u tie-breaku, a nakon što je izgubio drugi, razbio je reket. U drugom gemu zadnjeg seta napucao je lopticu u publiku kada mu je dosuđen prijestup kod servisa. Kažnjen je gubitkom poena što je njegovu protivniku otvorilo put prema pobjedi. Ni nakon meča Roddick se nije uspio kontrolirati, bjesnio je i dalje, a Kohlschreiber je u čudu napustio teren.

– Poželio sam lopticu natrag čim sam je napucao. Siguran sam da sam vidio osmogodišnju djevojčicu kako ju je uhvatila, a sudac je rekao da sam je napucao najjače što sam mogao. Mogao je netko otići kući sa suvenirom, a ovako je meč uništen zbog kazne – rekao je Roddick.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije