Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA TOMISLAV DASOVIĆ
Povratak na članak

Robi će osvojiti Beograd prema Pilićevu receptu

Robert u posrnuloj Zvezdi nema što izgubiti. Možda ispadne čudotvorac...

Komentari 13

CK
Ckalja
04:20 10.12.2010.

Oliver Dragojevic nije valjda tema komentarisanja? Covek mozda ima savest ali mozda i nema.? Mislim da ima licnih problema i da ne treba da opterecuje javnost njima. Ako ne zeli da dodje u Srbiju to je njegova licna stvar. Uostalomm niko ga valjda i ne tera?

VL
SA
santorini31
16:29 09.12.2010.

a svi ovi hrvatski pevaci i grupe sto drze koncerte po Srbiji nisu lakomi na lovu?? Pumbice ovo je 2010 -ta godina,vrati se u realnost i stvarnost..Rat je odavno zavrsen..Ti si ko oni Japanci,izgubljeni po dzunglama Azije koji godinama nisu znali da je drugi sv.rat zavrsen..hehehe

VL
MI
miropž
13:12 09.12.2010.

Dasoviću ostavi se pisanja više, pa pogledaj samo koliko Zvezdinih legendi uopće je blizu svog nogometnog kluba, gdje su Savićević, Đajić, Belodedići, nepričaj gluposti.Sad ispada da Zvezda svoje legende prihvaća široke ruke a Dinamo svoje odbija.Prestani više batiti sveto ime Dinamo i uhvati se pravog novinarstva, jedino ako nemisliš da bi i tebe u Dinamu trebali prihvatit kao legendu kluba, možda i bi, ali kao legendu koja toliko pljuje po Dinamu i koja je zavidna Dinamu i Dinamovcima.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:27 09.12.2010.

13:12h miropž...neovisno o članku i Dasoviću al sjeti se kak su Zajecu zabili ljetos nož u leđa !!!

VL
ZD
Zoran-Düsseldorf
15:04 09.12.2010.

Dobro dosao Robi,i punooo sreceee ti zeeeliiimmmm od srcaaaaaaaaaa

VL
SA
santorini31
15:55 09.12.2010.

najsrdacnija dobrodoslica i sve najbolje Robertu u Srbiji! Dosao je u najtrofejniji balkanski klub! Dobro dosao i srecan povratak svojima!

VL
CE
Celik
16:13 09.12.2010.

Drago mi je sto se Robert prihvatio ovoga izazova i nadam se da ce se i preko ove cinjenice poceti na kraju krajeva relaksirati i hrvatsko-srpski odnosi kao i svi odnosi na teritoriji bivse drzave. Treba raditi i na uspostavljanju nekakve zajednicke lige kakva je postojala u SFRJ. Bravo za Zvezdu i Prosenickoga i puno uspjeha!

VL
PU
pumbica
16:20 09.12.2010.

Pitam se dali je Prosinečki svatio što je napravio?Nijemi jasno,ali sada svačam kakvi su žuti ljudi.Lakomi za lovu.I neznam dali je na zadnjoj utakmici.Kada je došlo do nereda.Od jugopolicije igrao za Zvezdu.Ako je onda mu je i mjesto u Srbiji,a ovdje u Hrvatskoj može samo pokupiti sve krpice i zbogom.Jer ja neču nikad zaboravit žrtve.Poslje te utakmice......

VL
OB
-obrisani-
17:50 09.12.2010.

Ne slažem se sa ovom uvodnom konstatacijom: \"Onda ga je uzela kao najnadarenijega nogometaša Europe, što je jedan od najvećih gafova u povijesti maksimirskoga kluba...\" Ako je tačno da je Robi tad bio najnadareniji fudbaler Evrope pitanje je za kogaa je šteta što nije došao u Dinamo nego otišao u Zvezdu, to jest pitanje je gde se taj talent mogao bolje razviti, u tom trenutku, u Zvezdi ili u Dinamu? Sa zvezdom je postao prvak Evrope i u potpunosti razvio svoj raskošni fudbalski talent a veliko je pitanje šta bi bilo s njim u Dinamu tih godina.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
18:30 09.12.2010.

Svaka čast Oliveru Dragojeviću. Čovjek ima savijest:)

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
18:25 09.12.2010.

Roberte Roberte, da si uspio s Bilićem možda bi već \"pregovarao za Barcu\", ovako ti ostala mala zvezda. Plaćaju te kako bi prikrili vlastitu genocidnost, genocidnost svoga srpskog naroda jer da je drugačije Tadić bio donio dokumente o nestalima a hrvatski bi logoraši mukte mogli u Srbiju posjetiti i obilježiti srpske konclogore kao što mi obilježavamo Jasenovac .Tako bi se logoraši izjednačili sa gospodarstvenicima, vama nogometašima, pjevačima i svima koji u srbiju odlaze za lovu a prekrivaju oči od ove istine . Oni bi otišli rado, badava. :)

VL
SA
Savjest
09:20 11.12.2010.

Znači li to da Hrvati osvajaju Beograd ili Beograd privlači \"gastarbeitere\"?

VL
AN
Andreeejjj
20:24 11.12.2010.

ROBI VJEČNA LEGENDA....KRALJ... Kako vas nije stid primitivni debili vrijedjati Robija i majku i obitelj. Pa čovijek je nogometaš i sportaš i sada trener najvereg kluba ovih prostora u povijesti i jedini klub koji je osvojio LP i to saa mozgom te ekipe Robijem!. Draga gospodja Emilija, hvala Vam puno da ste rodili i odgojili takvog sina! On je čovijek kakvoga bi svaka majka poželjela. ROBI je po svemu najveći i najbolji, prava dobrica i LJUDINA. Ljudi ga vole i obožavaju gdje got i tako če bit i u Beogradu. Tamo ga puno više cijene i poštuju nego u njegovom gradu i državi, na žalost! Nema tog trenera, koji bi odbio velikog giganta Crvenu Zvezdu, budimo pošteni ljudi? Uostalom ROBI je u C.Zvezdi napravio svijetsku karijeru i iz nje se prodao u REAL MADRID. CRKNITE DUŠMANI.....NACIONALISTIČKI... To je sport a ne politika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.