Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI INTERA

Mancini poludio na napadače: Pa to bih i ja zabio!

Roberto Mancini
DPA/PIXSELL
24.01.2016.
u 20:45

- Ne mogu vjerovati što su sve promašili moji napadači. Posebice Mauro Icardi. Pa to bih i ja zabio premda imam 51 godinu - ljutio se Mancini.

Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Intera Roberto Mancini oštro je kritizirao svoje napadače nakon susreta protiv Carpija (1:1) nakon kojeg su nerazzurri  pali na četvrto mjesto Serie A.

- Ne mogu vjerovati što su sve promašili moji napadači. Posebice Mauro Icardi. Pa to bih i ja zabio premda imam 51 godinu - ljutio se Mancini.

Inter je poveo u 39. minuti golom Palacija, no u drugoj minuti sudačke nadoknade izjednačio je Kevin Lasagna gurnuvši Inter u nove probleme. Mancinijeva momčad je već tri kola bez pobjede, a u zadnjih pet kola samo je jednom slavila pa je s prve pala na četvrtu poziciju.

- Imamo problema s realizacijom, promašujemo previše prilika. Morat ćemo hitno kupiti jednog napadača - poručio je Mancini, dodavši sa smiješkom: 

- Možda će nam Napoli posuditi Gonzala Higuaina.

Argentinski napadač je trenutačno vodeći strijelac talijanskog prvenstva sa 21 golom, dok je prvi topnik Intera Icardi s osam golova. Zanimljivo, cijela momčad Intera je zabila samo pet golova više od Higuaina.

Na ljestvici vodi Napoli sa 47 bodova, Juventus je drugi s pet bodova manje, ali i utakmicom zaostatka, dok je Fiorentina treća sa 41 bodom koliko ima i Inter na četvrtoj poziciji.

>> Lasagna Interu pogoršao situaciju, Napoliju donio olakšanje

Komentara 3

RI
rikavac
22:54 24.01.2016.

Kupi Madzu on je igrac za tebe

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:39 25.01.2016.

Sebičnost je glavni faktor, on Ljajić neda loptu da ga ubiješ. Još kad se onaj Jovetić pridruži mogu tri dana igrati bez konkretnog učinka. Broz je na našu sreću sve bolji, razbija protivničke napade, kreira šanse ali sve uzalud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije