Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Roberto Mancini otkrio zašto je napokon dao priliku Marcelu Brozoviću

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.10.2015.
u 23:40

'Na početku utakmice imali smo problema pa nam je Juve lako ulazio u prilike, pa sam od Brozovića zatražio da bude čvršći.'

Inter i Juventus su u 8. kolu Serie A na Giuseppe Meazzi odigrali 0:0. Trener nerazzurra Roberto Mancini bio je zadovoljan, a ono što raduje navijače hrvatske nogometne reprezentacije jest da se uz Ivana Perišića u prvih 11 našao i Marcelo Brozović, koji baš nije igrao u posljednje vrijeme. Također, oporavio se i Mario Mandžukić te ušao s klupe u 71. minuti.

– Brozović je igrao da stvara probleme Juventusu okomitim ulascima. Na početku utakmice imali smo problema pa nam je Juve lako ulazio u prilike, pa sam od Brozovića zatražio da bude čvršći – rekao je trener Intera, a potom naglasio da Mauro Icardi nije nije bio na razini, ali i da je dobro što se momčad nalazi na vrhu:

– U dobroj smo poziciji, drugi smo. Ovo je jako neizvjesna sezona, nema lagane utakmice. Uistinu je izjednačena liga.

>> Derbi Intera i Juvea bez golova: Brozović pogodio gredu, vratio se Mandžo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije