Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERTO MANCINI:

Ivan Perišić se mora prilagoditi, nije se još priviknuo na Italiju

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.09.2015.
u 11:30

'Igrao je prvi put iza dvojice napadača, ali problem je u tome što je došao na kraju prijelaznog roka i još se treba prilagoditi talijanskom stilu nogometa.'

U dvoboju Intera i Fiorentine puno se očekivalo od Ivana Perišića, ali potpuno je briljirao Nikola Kalinić koji je postigao hat-trick u 4:1 pobjedi gostiju. Perišić je odigrao i četvrtu utakmicu u Serie A, ali i dalje stoji 'nula' u rubrici golovi i asistencije.

- Igrao je prvi put iza dvojice napadača, ali problem je u tome što je došao na kraju prijelaznog roka i još se treba prilagoditi talijanskom stilu nogometa - opravdao ga je trener Roberto Mancini i dodao:

- Igrali smo s trojicom u obrani po uzoru na utakmicu s Veronom, nadali smo se da će Perišić dobiti duele s Alonsom, ali utakmica je otišla u krivom smjeru i tu se više ništa ne može napraviti.

>> Evo kako je Kalinić uništio Inter i doveo Fiorentinu do prvog mjesta

Komentara 1

Avatar links
links
15:21 28.09.2015.

obzirom da je jaaako inteligentan brzo će se priviknuti, hahahahaahahaah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije