Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA Vatreni održali trening na Olimpijskom stadionu u Berlinu, izbornik Kranjčar pun optimizma najavljuje neodlučeno

Roberto Carlos i Cafu nisu više tako dobri

12.06.2006.
u 23:43

Rastrčavanje, igranje u kolo, pa na dvoja vrata, dvanaest protiv dvanaest u izmiješanim postavama... Hrvatska je sinoć na Olimpijskom stadionu održala trening, osjetila dio atmosfere uoči večerašnjeg starta na Svjetskom prvenstvu. Izbornik Zlatko Kranjčar bio je pun optimizma i zadovoljstva... Kako i ne bi, napokon lopta kreće s centra, za Hrvatsku će večeras u 21 sat započeti najveći sportski događaj svih vremena.

- Svoje smo napravili, atmosfera nam je u momčadi odlična, sve je posloženo, svi su zdravi. Igrat će ona standardna, najavljena momčad, nema nikavih promjena. Tu je još Olić, on je igrač koji može odlučiti, sigurno će dobiti svoju minutažu - vidno je nakon treninga zadovoljan izgledao Kranjčar.

Kao da mu je šetnja po Olimpijskom stadionu jako godila. Pa, se prvi put otvorio i iznio neke svoje taktičke zamisli o slabim stranama Brazila. - Možemo ih iznenaditi preko bokova, mislim da Roberto Carlos i Cafu nisu više tako dobri, istrošeni su. Ali zašto ne i kroz sredinu, ranjivi su oni i tu jer imaju premalo igrača koji su orijentirani prema natrag. Neće tu biti velikih taktičkih iznenađenja. Vjerujem u neodlučeno - kaže Cico Kranjčar, koji u svakom trenutku uživa u ovom najvećem događaju svoje karijere.

Igrači su, također, djelovali zadovoljno. Svi napominju kako je Brazil najbolja momčad na svijetu, no kod svih je prisutno ono jedno "ali". Koje daje nadu. Kapetan Niko Kovač, bez obzira što je napustio Herthu, na svom je, domaćem igralištu. Kakvu će hrvatsku momčad večeras izvesti na travnjak?

- Motiviranu do zadnjeg daha, dečki su svjesni što nas čeka. Dvije godine smo radili za ovo. Bit će veselo, s euforijom moramo početi utakmicu. Brazil je favorit, ali mi ga možemo iznenaditi. Nadam se da će biti puno naših na tribinama, trebat će nam podrška - kaže Kovač.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije