Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se kući

Robert Prosinečki se oporavlja: Liječenje želi nastaviti u Zagrebu

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.12.2018.
u 17:25

S Robijeme je u bolnici cijelo vrijeme supruga Vlatka, kojoj je nogometni savez BiH osigurao vozača i pratitelja

Robert Prosinečki želi se vratiti u Zagreb!, javlja Dnevni Avaz. Izbornik BiH se oporavlja, ali mu rana od operacije sporo zarasta. Hrvatski trener imao je problema s tankim crijevom koje mu je u kratkom roku dvaput operirano, a operativni zahvat obavljen je u Sarajevu.

- Izbornik Prosinečki trebao bi u ponedjeljak napustiti intenzivnu njegu. Naravno, bude li oporavak tekao željenim tokom. Više ćemo znati u ponedjeljak, nakon redovne vizite - javlja izvor iz KCUS-a za Dnevni Avaz.

Robert Prosinečki
1/7

Prosinečki se želi vratiti kući.

- Naravno, Robi želi u Zagreb, ali vidjet će se hoće li to biti moguće izvesti. Liječenje želi nastaviti u Zagrebu. Ovdje ga posjećuje samo uža rodbina i sve je diskretno - kazao je izvor iz bolnice.

S Robijeme je u bolnici cijelo vrijeme supruga Vlatka, kojoj je nogometni savez BiH osigurao vozača i pratitelja.

Posjete sobi gdje je poslije prve operacije bile su ograničene Žutog su mogli posjetiti samo  najbliži i neki članovi NS BiH.

Prosinečki je već jednom završio u bolnici. U lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku i tijekom ručka je osjetio vrtoglavicu, te je pozvana Hitnu pomoć. Bila je riječ o želučanoj bakteriji.

Dvije godine kasnije Prosinečki je u lipnju s Crvenom zvezdom bio na pripremama na Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. Tada mu je pozlilo od pada imuniteta.

Ključne riječi

Komentara 12

IL
ilijan
18:03 08.12.2018.

Robi sve najbolje brz oporavak

GU
General_U
17:54 08.12.2018.

Žuti brz oporavak ti želim, a onda bolje pazi na sebe...

DI
Diesel
17:48 08.12.2018.

Roberte, nedaj se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije